Top

Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap

11% Korting
  • Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap
  • Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap
  • Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap
  • Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap
  • Wielkasten uitrollen, zonder spuiten gereedschap
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
€ 179,00
159,00
per stuk

Wielkasten uitrollen zonder spuiten !

Wielkastroller, om het zelf te doen! Iedereen kan het!


Als je banden of velgen aanlopen in je wielkasten, dan is het tijd om na te gaan denken om de wielkasten uit te rollen.

Nu is het mogelijk om je wielkasten uit te rollen, zonder overspuiten, mits je uiteraard precies en voorzichtig te werk gaat.

Het is uitschuifbaar tussen de 33cm en 50cm. Uiteraard worden ook de afstandsringen meegeleverd voor verschillende maten bouten.

Nu makkelijk zelf te doen, en wellicht een goed idee om dit gereedschap aan te schaffen als je een autoclub hebt, en zodoende voor de leden, goedkoop je wielkasten uit te rollen.

Nu extra voordelig, zelf je wielkasten uitrollen.

Levering omvat:

1 x Wielkastuitrol gereedschap - wielkastroller
4 x afstandsringen


Verwachte levertijd: 4 werkdagen
Reviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

rating 5 Wij heb self een tuningbedrif, en hebben dese roller gekocht. Nu 2 week al. Wij heb nu 2 autos gedaan, en gaat goet. Als voorsicht, dan barst lak niet. wij doen langsaam.

rating 5 Gisteren deze wielkastroller binnen gekregen. Vandaag uitgeprobeerd, en het is even een beetje uitproberen, maar het gaat heel makkelijk. De eerste wielkast was even aanvoelen, was best even eng om te doen, maar het resultaat mag er zijn. Ik kan via dit systeem geen foto's toevoegen, maar het ziet er prima uit. Volgende week een Golf van een maatje van mij doen.
We zijn nu een stuk goedkoper uit dan het laten doen bij een bedrijf. Misschien gaat het iets langzamer, omdat je het niet gewend ben, maar het resultaat is gewoon prima.
Bedankt trouwens voor de snelle levering!
Fabian (met een VW Polo)

rating 4 Perfect stukje gereedschap!

rating 5 Ik wilde graag laten weten dat het perfect is gelukt om mijn wielkasten uit te rollen, en inderdaad, hoeft niet overgespoten te worden. Na even proberen, is het voorzichtig te werk gaan, en het resultaat is perfect. Ik kan helaas geen foto's toevoegen, maar ik kan u zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ondertussen ook al wielkasten uitgerold voor leden van onze Peugeot club, dus het geld is er zo uit. Geen duur bedrijf, of wachttijden, ik doe het nu zelfs "op bestelling"
Bedankt nog voor het telefonisch advies!
Mvg,
Jan Peugeot 206

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code