Top

T-Bolt slangklemmen, in RVS W4 uitvoering of in W2 uitvoering

T-Bolt slangklemmen, in RVS W4 uitvoering of in W2 uitvoering?


Koop geen goedkope verzinkte W2 slangklemmen, maar kies voor W4 kwaliteit!

We krijgen wel eens de vraag, waarom verkopen jullie eigenlijk alleen Roest Vast Stalen, in de volksmond Roest Vrij Staal, RVS slangklemmen, en dan gelijk maar een code er achteraan, de W4 versie? W4 staat voor het soort RVS, in dit geval 304.

Nou, we hebben zelf ondervonden dat je geen rommel moet kopen als je auto je lief is. Het is wellicht iets goedkoper om verzinkte W2 slangklemmen te kopen, maar die roesten ook, en als je je motorkap open hebt staan op een meeting, wil je toch dat er kwaliteit wordt uit gestraald?

Daarom verkopen wij alleen de RVS T-Bolt slangklemmen, in de W4 (304) versie, deze roesten niet, en gaan heel lang mee, en ook na jaren, krijgt je ze nog losgedraaid.

In welke maten zijn er T-Bolt slangklemmen leverbaar?

Mini T-bold slangklem RVSWij hebben de mini T-bolt slangklemmen, zoals je ziet, alleen voor de kleinere projectjes. De Mini RVS T-Bolt slangklemmen, kun je hier vinden, in de maten 7 mm tot en met 20 mm diameter.

En dan hebben we de normale RVS T-Bolt slangklemmen, deze zijn er in de maten 17 mm tot 130 mm. Dit zijn de maten die zo'n beetje worden gebruikt. Tot 90 mm in de gewone auto's, maar tot 130 mm leveren wij deze heavy duty T-Bolt slangklemmen ook voor de truck en tractorpulling races. 
Deze heavy duty RVS T-Bolt slangklemmen vind je op deze pagina.

Maar, sinds begin Juli 2016 verkopen wij nu ook de extra grote T-Bolt RVS T-bold slagklemmenslangklemmen, deze zijn minder geschikt voor de tuning auto's, maar ook gewild in de truck en tractorpulling races. Ook worden deze veelvuldig gebruikt in de jachtbouw (grote uitlaat systemen) de olie en chemie industrie. Deze hebben in beperkte mate in voorraad, maar kunnen wel snel geleverd worden. De extra grote RVS T-Bolt slangklemmen zijn ook op deze pagina te vinden. In de extra grote maten van 131 mm tot zelfs 252 mm!

Heeft u nog vragen, stel je gerust, liefst per email, zodat wij u een uitgebreid antwoord kunnen geven. Ook eventueel voor grotere aantallen kunt u ons een email sturen.