Top

Retourneren

Retourneren / HerroepingToch niet goed? Of het verkeerde besteld? Kan altijd gebeuren natuurlijk. Gelukkig is retour sturen naar CarPerformanceParts.nl geen enkel probleem. Mits uiteraard niet gebruikt.

Vul onderstaande retour / herroepingsformulier in, en wij sturen u dan een speciale retourcode. Deze code kunt u dan op de buitenverpakking vermelden, zodat wij weten dat het een CarPerformanceParts.nl - retourzendingretourpakket is.
Stuur nog niets retour voordat u van ons de retourcode heeft ontvangen.

Retouren zonder retourcode kunnen niet geretourneerd worden.
De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.

CarPerformanceParts.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door CarPerformanceParts.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij CarPerformanceParts.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. CarPerformanceParts.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.
De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Vul onderstaande retour / herroepingformulier geheel in.


 
Aan:
Carperformanceparts.nl
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: