Top

Randje aluminium pijp

Opstaand randje aluminium intercooler buis, tegen afglijden silicone slang

Voorkom brand door afglijden silicone slang bij intercooler buizen!

Dit is een extra service, voor afgezaagde en afgesneden pijpen, op nieuwe buizen / pijpen kan deze rand sowieso toegevoegd worden.

Als je met een turbo en intercooler pijpen bezig bent, en je bent alles op maat aan het maken, komt het wel eens voor, dat je een intercooler buis af moet zagen of snijden.

Veel mensen denken dan, er zit geen randje op, maar als ik dan de T-Bolt slangklem zo vast draait, dat hij er niet af glijdt, dan kan het geen kwaad.

Nou, uit ervaring weten wij, dat die slang eraf glijdt, de vraag is niet, of het gebeurd, maar meer, wanneer het gebeurd.

Wij hebben nu een unieke service, om dit euvel tegen te gaan. Tegen een kleine vergoeding maken wij voor u een opstaande rand, voor uw intercooler buis. Voorwaarde is dan wel, dat hij van dunwandig ALUMINIUM is, en een doorsnede heeft tussen de 19 en 102mm rond.
De pijpdikte mag ook niet dikker zijn dan 1.8mm.

Als u intercooler buis aan bovenstaande voorwaarde voldoet, kunnen wij er voor u een randje opmaken.

Hoe gaat dit in zijn werk?


  1. U kijk eerst of u intercooler buis aan de voorwaarden voldoet.
  2. U besteld een extra service, onderaan deze pagina, en betaald via iDeal of PayPal, of welk ander betaalsysteem dan ook. U krijgt hier een betaalbevestiging van. U betaald voor iedere ronding van uw intercooler buis, plus de retourkosten.
  3. U pakt uw pijp goed in, zodat er geen schade kan ontstaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een goede verzending. Optie is, om het verzekerd te verzenden, de keuze moet u elf maken.
  4. Wij ontvangen uw aluminium pijp, en deze wordt zo spoedig mogelijk behandeld. Let wel, dit is een extra service, en gaat tussen alle bedrijven door, het is niet, klaar terwijl u wacht. Wij proberen uw pijp binnen 2 dagen terug te sturen.
  5. Uw bestelling wordt altijd aangetekend en verzekerd terug verzonden, naar het adres waar het vandaan komt. Controleer op eventuele fouten.
  6. Voor deze service geldt geen zichttermijn.


Voorbeeld: U heeft 2 aluminium pijpen, en daar moeten 3 rondingen aangemaakt worden. U markeert met een watervaste markeerstift, of plakband, aan welke kant u uw ronding wilt hebben. (In dit voorbeeld blijft dus 1 kant van een pijp, zonder ronding)
U selecteert in onderstaande bestelling, 3 stuks ronding. Daarbij komen dan de verzendkosten, tot 10 kg bij.
3 x 2,50 = 7,50 euro
Verzendkosten: 7,50 euro
Totaal af te rekenen 15,00 euro

Klik op de button om uw bestelling te doen.
Bestel nu uw