Top

Nieuws

Het laatste nieuws van CarPerformanceParts.nl

Hier houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws.

31-07-2018 - Opstaande rand aan intercooler buizen maken

Randje op intercooler buis makenHet zat al langer in de pen, maar nu dan echt online, de "opstaande rand service". Vaak komt het voor dat u met uw intercooler project een buis afzaagt, en dan zaagt u ook nog eens de opstaande rand eraf. Ga nu niet denken dat de silicone slang er door de turbodruk niet wordt afgeblazen, want wij weten uit ervaring dat deze gewoon wordt weggeblazen. Er moet dus een randje op. Wij kunnen dat voor u doen, tussen de bedrijven door, als extra service. U stuurt uw buis of buizen goed verpakt op, en wij maken op de aangegeven plaatsen een randje. Voor een klein bedrag, bent u gered, en kunt u weer verder met uw project. Wij trachten dit binnen 1 a 2 dagen te doen, echter kan het soms wat uitlopen door drukte.
Hoe deze service precies werkt, leest u hier


15-11-2016 - Webwinkel ervaringen in samenwerking met Kiyoh en Webshop Keurmerk

Kiyoh en Webshop keurmerkWe hadden al een hele tijd een review systeem,maar die liep ten einde, en wat we niet verwacht hadden, alle reviews zijn verloren gegaan.
Dus wij zijn op zoek gegaan naar een meer betrouwbaar bedrijf, die al een geruime tijd ook reviews controleert en beheert. De keuze is gevallen op Kiyoh. En aangezien wij ook lid zijn van Webshop Keurmerk, is dit de ideale combinatie. Een review plaatsen is simpel, en kost minder dan 1 minuut. Ga naar feedback pagina en we zien graag uw feedback van uw bestelling.
18-10-2016 - Meer betaalsystemen, voor binnen en buitenland

We zitten niet stil, tussen de bestellingen door hebben we tijd gemaakt om meer betaalsystemen toe te voegen. We zijn nu voor het grootste deel van Europa voorzien van betaalsystemen.
Voor Nederland, uiteraard iDeal, rembours, overschrijving en achteraf betalen.
Voor o.a. België, hebben we Mr. Cash / Bancontact en Paypal
Voor Duitsland o.a. Giropay, Sofort en Paypal
Voor Oostenrijk o.a. EPS en Paypal
En de rest van Europa, uiteraard Paypal en overschrijving.

Kortom, of u nu vanuit Nederland besteld, of een ander land, we hebben het betaalsysteem wat er bij hoort.
CarPerformanceparts.nl betaalmogelijkheden

15-10-2016 - Achteraf betalen bij CarPerformanceParts.nl

Achteraf betalenHet is sinds vandaag ook mogelijk om achteraf te betalen bij ons. Het voordeel van achteraf betalen is, dat u rustig en op uw gemak uw bestelling kunt bekijken, en daarna pas betalen.
Wij sturen nadat u uw bestelling heeft gekregen een digitale factuur, met daarin een betaalknop, zodat u uw bestelling simpel en veilig kunt betalen.
Aangezien hier vooraf een toetsing voor plaats vind, brengt dit extra kosten met zich mee. We gaan in de toekomst kijken of we dit goedkoper kunnen aanbieden. Het bedrag wat extra in rekening wordt gebracht is €1,95
Veel bedrijven willen op rekening kopen, dat doen wij niet omdat we iedere keer achter ons geld moesten aangaan. Met Achterafbetalen is dat verleden tijd. Wij doen hiervoor zaken met Focum, het bedrijf achter achterafbetalen.nl
Achterafbetalen is mogelijk vanaf 20 euro tot 300 euro

05-09-2016 - Nieuw logo en promocar

CarPerformanceParts.nl logoAls u regelmatige bezoeker bent van onze website, heeft u wellicht een kleine maar herkenbare wijziging waargenomen. Sinds vandaag hebben we een nieuw logo en hebben we een promo-car in gebruik genomen. Als u in de buurt van Rotterdam bent, heeft u kans dat u ons in deze auto ziet. We doen hier ook de bestellingen mee, dus iedere dag wel op de weg.
Zoals gezegd, hebben we een nieuw logo, en een nieuwe naambanner. Zo zijn we nog herkenbaarder en heeft de webshop weer een frisse look gekregen.
CarPerformanceParts.nl naambanner11-12-2015 - European Trustmark Emota 

Emota European TrustmarkNiet alleen hebben we een keurmerk voor Nederland, maar nu ook een keurmerk voor veel Europese landen. De consument wordt steeds kritischer en zal alleen maar meer waarde hechten aan kwaliteit en veilig bestellen en betalen. Wij voldoen daar uiteraard aan, we hebben nu al veel klanten in binnen en buitenland. In tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma’s op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongeëvenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument. Op onze webshop-keurmerk pagina kunt u onze vermelding zien.